Kom verder in je carrière met een Business Coach - CoachWereld

Registreren

Blog

Kom verder in je carrière met een Business Coach

Kom verder in je carrière met een Business Coach

 

Kom verder in je carrière met een business coach!

Je bent een ondernemer die ergens tegenaan loopt, misschien zie je zelfs door het bomen het bos niet meer. Je bent een manager die behoefte heeft aan iemand die hem een nieuw perspectief kan geven. Misschien denk je wel dat je de capaciteiten van jouw bedrijf al helemaal benut. Een businesscoach kan je in al deze situaties helpen!

Een businesscoach is iemand die samen met jou vanaf een afstandje naar jouw onderneming te kijken. Je kan de coach jouw problemen of vraagstukken voorleggen en bespreken. Een businesscoach luistert en stelt vragen. Ze zullen ervoor zorgen dat je jezelf een spiegel moet voorhouden. Je leert naar jezelf te kijken en te reflecteren op je eigen aanpak.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je ‘door het bomen het bos niet meer ziet’ en het probleem groter maakt dan het in werkelijkheid is. Een businesscoach kan helpen om het probleem te versimpelen. Dit wordt gedaan door het geheel op te delen in kleine taken en projecten.
Een businesscoach kan ook advies geven. De manier waarop ze dit doen kan verschillen per coach, de ene businesscoach zal je vooral helpen om zelf tot de oplossing te komen en de andere zal zelf concrete adviezen geven. Hier zal vaak een balans tussen zitten.

Het doel van een businesscoach is om jou als ondernemer te laten groeien en ervoor te zorgen dat jij je doelen bereikt!