We leven momenteel in een roerige tijd. Wijzelf en moeder aarde zijn innerlijk en uiterlijk uit balans. - CoachWereld

Registreren

Blog

We leven momenteel in een roerige tijd. Wijzelf en moeder aarde zijn innerlijk en uiterlijk uit balans.

We leven momenteel in een roerige tijd. Wijzelf en moeder aarde zijn innerlijk en uiterlijk uit balans. We zitten in een enorme overgangscrisis, een transformatieproces die ons kunnen confronteren met onszelf. We kunnen in deze periode onze zelfverzekerdheid kwijtraken en gaan twijfelen aan ons emotioneel evenwicht en in gevoelens van onrust en onvrede terechtkomen. Deze crisis keert ons binnenstebuiten en tegelijkertijd kunnen we deze overgang ook zien als een kans. Corona betekent natuurlijk kroon. De kroon helpt, naast dat het macht en waardigheid uitstraalt, de koninkrijken het contact met het universum te vergroten. De corona geeft ons dus ook de kans en mogelijkheid om wakker te worden aan ons universele leven, aan onze ziel. Om te ontdekken dat we verstrikt en beperkt zijn door onze persoonlijkheid, ons ego. We kunnen wakker worden uit een diepe slaap van onbewustzijn en onze schaduw en onze verborgen ‘gekte’ en onze vaak onbewuste angst voor de dood gaan erkennen. We kunnen alles wat zo verborgen in de schaduw ligt zoals verdriet, woede, irrationele gedachten en onze patronen aan het licht brengen.
Wat is hiervoor nodig? Onderzoek en bewustwording van wat er nog aan achterstallig onderhoud in ons onbewuste ligt te sluimeren. Het nemen van onze pijn en te rouwen over dat wat niet meer is of zal zijn. We kunnen onze fysieke en emotionele pijn en irrationele gedachten gaan loslaten.

Voel jij je gevangen in een cocon? Gevangen in je ego? Voel je de behoefte om te ontwaken aan wie je werkelijk bent en je authentieke Zelf te worden? Dit proces kan verwarrend en pijnlijk zijn.

Op welke manier kan de crisis jou helpen te transformeren in jezelf en in de wereld? Je verkrampte cocon, in je veel te strakke jasje, transformeren naar een kleurrijke vlinder, zodat jouw innerlijke mogelijkheden en creativiteit in je mogen ontwaken. Voed je emotionele, mentale en spirituele Zelf. Positieve gedachten hebben impact op een cellulair niveau in je lichaam en ook meditatie zal je helpen je gezondheid te bevorderen. Wijsheid zal je eraan herinneren dat je een gelukkig, positief en relaxte persoon in een gezond lijf bent. Weet dat je een prachtige en unieke ziel bent. We kunnen deze periode terugkijken en met liefde buigen voor wat er is geweest en onze toekomst samen opnieuw vormgeven. We doen het samen. We zijn niet alleen, we zijn Al-een.
Neem je de uitdaging van je ziel aan om dieper naar binnen te gaan? Durf je licht te brengen op wat er in je binnenwereld zoal leeft? Verlichting gaat erover om jezelf op alle niveaus lichter te maken, te verlichten.
Wanneer je jezelf herkent in dit verhaal en ondersteuning nodig hebt tijdens dit proces, laat het mij weten. Via Skype en Zoom kunnen we samen verder kijken. Je bent van harte welkom.
Ik wens je veel sterkte, vertrouwen, overgave, licht en liefde toe!

Warme groet,
Monique