Budgetcoach ME - CoachWereld | Vind de coach die bij je past!

Registreren

Budgetcoach ME

Oldruitenborghstraat 19, Zwolle
Budget CoachOverige Coaches

Dit ben ik en mijn praktijk

Als NEN 8048 gecertificeerde (ingeschreven bij KIWA Nederland) Budgetcoach en schuldenbegeleider zet ik mij samen met jou in om jou te begeleiden naar een situatie van gezond financieel gedrag waarbij er ook voor de toekomst geen nieuwe (betaal)problemen hoeven te ontstaan. Een rust en geldstressvrij leven is wat ik jou gun!

Daarnaast bied ik preventief financiële begeleiding bij life-events zoals samenwonen, trouwen,  echtscheiding, baanverlies, ziekte, en overlijden. Welke financiële gevolgen hebben deze gebeurtenissen op jouw maandbudget.

Ik leer je omgaan met jouw (gewijzigde) beschikbare maandbudget waarbij we deze eerst zullen optimaliseren. Waar heb je recht op en welke tegemoetkomingen had je nog niet ingezet. Daarnaast kijken we samen naar jouw uitgaven. Zit hier een opvallend patroon in die jij graag wilt veranderen, gaan we hiermee aan de slag.

Maatwerk voor financieel Evenwicht! Voor het (terug)krijgen van inzicht en overzicht in jouw financiën, die zullen leiden naar uitzicht…. een financieel onbezorgde toekomst!

Budgetcoach Me is naast budget- en schuldbegeleider ook nabestaandenbegeleider (check landelijkplatformnabestaandenzorg) en geeft daarnaast in samenwerking met stichting knip  budgettrainingen, workshops en geldlessen.

 

 

Aanpak

Creatief, Ontwikkelingsgericht, Praktisch

Informatie over deze coach

Samenvatting

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  Review toevoegen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   Aanpak

   Creatief, Ontwikkelingsgericht, Praktisch

   Informatie over deze coach

   Samenvatting