Corstiaan Eggink - CoachWereld

Registreren

Corstiaan Eggink

Emmastraat 40, Monster
Business CoachLeidinggevenOrganisatie Coaching

Eerste kennismaking gratis!

Ik stel me graag even aan je voor.

Mijn naam is Corstiaan Eggink en ik woon in Monster. Een plaatsje aan de kust in het Westland.

Ik ben na mijn studie direct gestart als leidinggevende bij Abn Amro en heb vanaf dat moment altijd als leidinggevende gewerkt. De laatste tien jaar ben ik werkzaam als manager HR en in 2020 heb ik de stap genomen om als zelfstandige verder te gaan. Op dit moment ben ik HR Manager ai, begeleid ik organisaties op het ontwikkelen van leiderschap en ben ik coach.

Als leidinggevende heb ik geleerd dat ik het fantastisch vindt om anderen te coachen. Ik heb dan ook de 3 jarige communicatie opleiding gevolgd bij Phoenix en ook zelf heb ik meerdere coaches ” versleten”. Ik ben in de loop der jaren meerdere keren door coaches geholpen om, in mijn carrière en persoonlijke ontwikkeling, vooruit te komen.

Als iemand niet meer in zijn kracht zit op het werk en bang is om die energie niet meer terug te krijgen, dan vind ik het fantastisch om diegene te helpen om wel weer verder te komen.

Ondanks dat ik in de afgelopen jaren ook ben opgeleid in zweverig gedoe, is dat niet voor iedereen de juiste oplossing. Soms hoef je niet uit te zoeken waar zaken vandaan komen om toch weer in je kracht te kunnen komen. Om meer vanuit het hier en nu te coachen gebruik ik de methoden welke ik geleerd heb vanuit Authentiek leiderschap en de evidence based CLS en CBS methode (Circumplex Leadership en Behavioural Scan).

Wil jij een stap verder komen in je leidinggevende positie en wil je werken met een evidence based aanpak. Neem dan contact met mij op.

Omdat coaching alleen werkt als er vertrouwen is, is het eerste kennismakingsgesprek van 1 uur gratis. We kunnen elkaar wat mij betreft prima online ontmoeten. Maar we kunnen ook afspreken op een plaats waar we voldoende afstand kunnen houden. Misschien wel op het strand.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

 

Met vriendelijke groet,

Corstiaan Eggink

Je kunt via de website contact met mij opnemen. Of: Bel, whatsapp of mail 06 48560976 – corstiaan@peopleinsight.nl

Specialisaties

Certificeringen

NLP Practitioner

Aanpak

Zakelijk

Methode

Gesprekken

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  [recaptcha]

  Review toevoegen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   [recaptcha]

   Certificeringen

   NLP Practitioner

   Aanpak

   Zakelijk

   Methode

   Gesprekken