Hilde van den Heuvel - CoachWereld | Vind de coach die bij je past!

Registreren

Hilde van den Heuvel

Fokkerstraat 12 Leusden
Balans werk/privéBusiness CoachCommunicatie Coach

wat: – een goede vraag te denken
bureau wat: brengt focus, structuur en rust van waaruit groei kan ontstaan

Ik, Hilde van den Heuvel, breng advies op maat voor de ZZP’er werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Ik ben de sparringpartner, businesscoach op de momenten dat je een kritische blik nodig hebt . Ik denk met je mee en sta voor een open communicatie van waaruit ik rust, focus en structuur breng.
Herkenbaar wat betreft mijn praktische en doelgerichte hands-on aanpak. Ik denk met je mee en houd er van om mensen te inspireren en met elkaar te verbinden.

Kenmerkend voor mijn stijl van werken is de structuur die ik aanbreng. Dankzij mijn snelle denkvermogen overzie ik snel welke richting gewenst is.
Ik kan goed luisteren en uit wat ik hoor (en tussen de regels hoor) stel ik jou de vragen om je aan het denken te zetten en zelf tot inzichten te laten komen. Ik kan het je wel vertellen, maar wanneer je het zelf niet hebt bedacht, niet voelt, dan brengt het je niks. Samen zetten we de stappen naar een voor jou nieuwe (hernieuwde) strategie waarmee je vanuit rust en focus kan groeien! En dat alles in een sfeer van oprechte betrokkenheid en eerlijke, directe communicatie. Ik zeg waar het op staat, soms confronterend, maar altijd vanuit de beste intenties om jou verder te brengen.

Het is mijn missie  om jou als ZZP’er te laten groeien in je bedrijf om zo volledig tot je recht te komen en te groeien in je ondernemerschap .

De liefdevolle schop onder de kont of stok achter de deur
Kan jij een schop onder de kont, een sparringpartner, een businesscoach gebruiken? Neem dan een kijkje bij een van mijn diensten: van strategiesessie tot het overnemen van communicatiewerkzaamheden van je.

Aanpak

Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Praktisch

Methode

Focusing, Gesprekken, Goal Focussed

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  Review toevoegen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   Aanpak

   Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Praktisch

   Methode

   Focusing, Gesprekken, Goal Focussed