Johan Reinhoudt - CoachWereld | Vind de coach die bij je past!

Registreren

Johan Reinhoudt

IJsselstein, Utrecht, Netherlands
Performance Coaching

Introductie

PTSS Voorbij is een privé praktijk, een specialistische PTSS en Trauma Recovery, een praktijk die werkt vanuit het complex trauma kader – hierbij wordt er gekeken naar wat er met je gebeurd is en niet naar wat er ‘mis’ is met je.

De PTSS Voorbij praktijk is centraal gelegen in Nederland, aan de rand van IJsselstein (Utrecht) en is makkelijk te bereiken met de auto – afslag IJsselstein vanaf de A2 en daarna de nationale weg N210 volgen, of met het openbaar vervoer (op loopafstand van de sneltramhalte – verbinding Utrecht Centraal Station).

PTSS Voorbij verleent specialistische ondersteuning bij mensen met een posttraumatische stress stoornis (PTSS) en Trauma. PTSS blijft een ‘acute situatie’ zelfs wanneer de PTSS-verschijnselen lange tijd geleden ontstaan zijn. PTSS Voorbij richt zich volledig op effectief en integraal herstel van beroepsmatige en niet-beroepsmatige PTSS, want vermindering van PTSS-verschijnselen is niet wat je zoekt. Integraal en effectief van PTSS herstellen betekend voor ons herstellen met een goede kwaliteit van leven en vanzelfsprekend het liefst met terugkeer naar de functie op het werk.

Iedere situatie die geleid heeft tot PTSS-verschijnselen is weer anders en daarom is alles in een trauma herstel traject persoonlijk en maatwerk. De Recovery Coaching werkt vanuit het trauma kader dat er niets ‘mis’ is of ‘permanent kapot’, maar dat ervaringen hebben geleid tot de huidige PTSS en trauma-verschijnselen. Een herstel traject is holistisch, dit wil zeggen dat het op de gehele persoon gericht is. Stapsgewijs en gaandeweg ervaar je dat je op weg bent naar effectief en voor jou meetbaar herstel.

PTSS Voorbij neemt de inspanningsverplichting in het werk erg serieus. Daarom is PTSS Voorbij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO), de internationale vereniging voor energiepsychologie (ACEP) en de internationale vereniging voor Logosynthese® (LIA).

PTSS Voorbij gebruikt duidelijke overeenkomsten en hanteert de NOBCO-gedragscode en het NOBCO klachtenreglement. Bovendien werkt PTSS Voorbij daarnaast ook nog eens volgens de bij de internationale vereniging voor energie psychologie (ACEP) behorende ethische code.

Wij werken niet met een uurtarief, maar met een totaalprijs per PTSS en Trauma hersteltraject. Voor jou betekent dit dat er vooraf duidelijkheid bestaat over de totale kosten en er later geen ‘verrassingen’ kunnen ontstaan.

Er wordt gebruik gemaakt van onderbouwde en vooruitstrevende interventies die meetbaar effectief resultaat geven. Pragmatisch, grensverleggend, verdiepend en met meetbaar blijvend resultaat – woorden waarmee klanten doorgaans aangeven hoe ze de Recovery Coaching hebben ervaren. Cliënten omschrijven de coaching verder als praktisch, professioneel en zonder overbodige franje. Ook zegt men dat professionaliteit en vakmanschap in een strikt vertrouwelijke omgeving voorop staat.

Het resultaat van de coaching is verder gebaseerd op een prettige relatie en samenwerking, die ook mede-bepalend zijn voor de (versnelde) positieve en duurzame resultaten.

Aanmelden

Wanneer je belt, spreek je persoonlijk met Johan Reinhoudt, directeur, oprichter van PTSS Voorbij en gespecialiseerd PTSS en Trauma Recovery Coach. Er kan dan op korte termijn een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland worden.

Er kan op ieder moment gebeld worden voor een afspraak en wanneer er niet meteen opgenomen wordt, wordt je daarna zo snel mogelijk teruggebeld.

Mocht je het prettiger vinden om een (vertrouwelijke) email te sturen, dan kan dit ook. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Na ontvangst van je email wordt je snel benaderd om een afspraak in te plannen.

Voor meer informatie, of wanneer je verdere specifieke vragen hebt neem dan vrijblijvend contact op.

Neem de regie terug over je leven en stop met overleven.

Neem nu het besluit om effectief en integraal van PTSS en Trauma te herstellen – vul het contactformulier op de PTSS Voorbij website in voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Certificeringen

Overig

Aanpak

Creatief, Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Overig, Praktisch, Spiritueel, Zakelijk

Methode

Person centered, Zijnsgeoriënteerd

Informatie over deze coach

Samenvatting

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  Review toevoegen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   Certificeringen

   Overig

   Aanpak

   Creatief, Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Overig, Praktisch, Spiritueel, Zakelijk

   Methode

   Person centered, Zijnsgeoriënteerd

   Informatie over deze coach

   Samenvatting