Marleen van Dam - CoachWereld | Vind de coach die bij je past!

Registreren

Marleen van Dam

Pelmolenlaan 2, Woerden
Business CoachTeam Coaching

MAAK KENNIS MET ACTIONCOACH MARLEEN VAN DAM

Resultaatgericht
Als ervaren ondernemer kent Marleen als geen ander het belang van planning, doelen stellen en behalen om een bedrijf naar een hoger level te brengen. In haar eigen bedrijf heeft ze meermaals aangetoond dat omzet en marges te verbeteren zijn, met name door het continu aandacht geven aan sales, marketing, team training, ontwikkeling van systemen en strategische planning. Vanuit haar eigen achtergrond en ervaring heeft ze zich ten doel gesteld om ondernemers te helpen groeien en de stap te laten maken van werken ‘in’ hun bedrijf naar werken ‘aan’ hun bedrijf door een focus op het ontwikkelen van een resultaat gericht en winstgevend team. Hierdoor kan de ondernemer zichzelf gaan richten op die onderdelen binnen of buiten
het bedrijf waar hij of zij goed in is en echt leuk vindt.

Een ervaren business professional
Inmiddels heeft ze 30 jaar ervaring in diverse branches. Via de hospitality branche en internationale customer service is zij uiteindelijk 10 jaar in de uitzend-, werving- en selectiebranche werkzaam geweest op management niveau. Daarbij heeft zij ruime ervaring opgedaan met het openen en aansturen van nieuwe kantoren, sales en marketing, trainingen, recruitment projecten en strategisch- en lijnmanagement.
De laatste 16 jaar is zij werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer in de zakenreisbranche en heeft daarnaast diverse bestuurlijke functies vervuld. Een interessante en leerzame periode waarin zij een rijke ervaring heeft opgedaan en zowel ‘ups’ als ‘downs’ van het ondernemerschap heeft mogen beleven. Ze heeft haar bedrijf ontwikkeld en laten groeien naar een stabiel kantoor met 10 FTE’s. Jezelf misbaar maken is mogelijk en na de verkoop van haar bedrijf heeft ze ruimte gecreëerd voor nieuwe interesses en is ze gestart als business coach. De focus ligt hier op ondernemers helpen groeien in de breedste zin van het woord. Haar eigen ondernemerschap en ruime ervaring maken haar tot een goede sparring partner voor MKB ondernemers.

Kennis van zaken
Ze heeft veel kennis van zaken maar heeft niet de pretentie om alles te weten. Als een ActionCOACH, is Marleen aangesloten bij een Internationaal netwerk van meer dan 1100 business coaches in 46 landen. Met dit
ervaren kennisnetwerk, samen met haar bedrijfskundige MBA en gecertificeerde business coach opleiding, is Marleen in staat om complexe vraagstukken om te zetten in eenvoudige en duidelijke stappen.
Daarnaast beschikt zij over instrumenten die zij in kan zetten om haar klanten succesvol te laten zijn.

Toegewijd niet alleen zakelijk maar ook privé en in de lokale gemeenschap
Sport is voor Marleen een bron van energie, ze is gek op volleybal, hardlopen, tennis en golf. Bezoekt daarnaast regelmatig de sportschool en is een fanatiek skiër. Daarnaast, hoe kan het ook anders, is reizen een grote hobby! Haar levenspartner Alex en haar hond Bente en haar vrienden en familie zijn zeer belangrijk voor haar. Regelmatig is ze betrokken bij lokale activiteiten en momenteel is ze actief als voorzitter van de lokale ondernemersvereniging.

Certificeringen

Overig

Aanpak

Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Praktisch

Methode

Assessment/Testen/Vragenlijsten, Gesprekken

Informatie over deze coach

Samenvatting

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  [recaptcha]

  Review toevoegen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   [recaptcha]

   Certificeringen

   Overig

   Aanpak

   Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Praktisch

   Methode

   Assessment/Testen/Vragenlijsten, Gesprekken

   Informatie over deze coach

   Samenvatting