Praktijk De Oranje Vlinder - VUURkind - Leven in mijn KRACHT - CoachWereld | Vind de coach die bij je past!

Registreren

Praktijk De Oranje Vlinder – VUURkind – Leven in mijn KRACHT

Westlandseweg 10, Wateringen
Gezins CoachHSP CoachKinder Coach

Hoi! Ik ben Laura Frauenfelder en holistisch (gezins)therapeut.

Ik heb me gespecialiseerd in kinderen die strong-willed zijn (HSP-SW / Hoogstimulatief), het zijn drukke kinderen, ze worden vaak met ADHD bestempeld, maar eigenlijk is dat vaak niet de juiste diagnose.

Ik heb mijn hart verloren aan deze kinderen, ik noem ze zelf ook niet strong-willed, maar VUURkinderen. Omdat dat krachtig en magisch klinkt, net zoals het kind zelf!

Ik begrijp heel goed de wanhoop van de ouder en heb inmiddels vele gezinnen met VUURkinderen mogen begeleiden naar meer rust in het gezin, meer verbinding en meer ruimte voor liefde!

Mijn benadering is positief. Ik weet dat elke ouder het naar beste kunnen doet, soms hebben we alleen wat nieuwe inzichten nodig.

Tijdens de therapie werken we niet alleen aan die inzichten, ik maak jou effectieve methodieken eigen, zodat je ook zonder mij de ondersteuning aan jouw VUURkind kunt bieden die het nodig heeft.

Naast deze prachtige VUURkinderen en hun gezinnen, begeleid ik ook vrouwen die willen leven vanuit hun KRACHT.

Ik maak deze vrouwen vrij van beperkende overtuigingen en patronen, geef ruimte voor nieuwe inzichten en bewustwording en laat deze vrouwen boven zichzelf uitstijgen. Meer informatie over de holistische therapie voor vrouwen vind je op leveninmijnkracht.nl

Op zowel vuurkind.nl als leveninmijnkracht.nl vind je online trainingen. Dit zijn trainingen die je zelf kunt uitvoeren en met geweldige resultaten.

Naast deze online trainingen bied ik ook 1-op-1 coaching en trajecten aan. Meer informatie hierover vind je op de websites.

‘Een goede coach vertelt haar cliënt niet wat ze moet doen, een goede coach begeleid haar cliënt zodat er ruimte bij de cliënt komt voor zijn of haar eigen inzichten en oplossingen.’

Ik ben hiervan overtuigd en ik benader mijn cliënten ook op die manier. Alles wat jij wil (bereiken), zit namelijk al in jezelf, je hebt alleen wat handvatten nodig om het te beseffen en te verwezenlijken. Ik reik je die handvatten graag aan.

Ik benader mijn cliënten met een holistische visie, dit houdt in dat ik naar het (jouw) geheel kijk van denken, voelen, lichaam en energie. Hiernaast kijk ik ook naar jouw familiesysteem.

Ik ben van mening dat alles wat jij wil al in jou zit. Of het nu gaat om rust in de opvoeding met jouw kind(eren), het laten groeien van jouw zelfvertrouwen, leren voor jezelf op te komen, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit en hoogstimulativiteit omzetten naar kracht, het loskomen uit jouw burn-out of overspannenheid.

Middels intuïtieve 1 op 1 begeleiding verwerken we samen de verstoringen in jou, die ervoor zorgen dat jij niet verder komt, zodat jij of jouw kind weer in balans komt.

Ik zet tijdens de consults diverse methodieken in, zoals:

Heling innerlijk kind
Therapeutisch tekenen
Leren grenzen stellen
Holistische, helende massage
Aromatherapie massage
Energetisch reinigen
Chakra’s balanceren en Chakramassage
Aromatherapie
Bach Bloesem Remedies
Inzicht in missende basisbehoeften en kernverlangens
Acupressuur
Affirmaties
Opstellen van een communicatieplan
Meditaties en visualisaties

Ik nodig je graag uit in mijn praktijk in Wateringen, dichtbij de Den Haag en nabij de snelweg (A4). Er is parkeergelegenheid voor de deur. Een aantal consults kunnen, indien gewenst, ook digitaal plaatsvinden.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou mag betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Veel liefs, Laura

Certificeringen

Overig

Aanpak

Creatief, Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Psychologisch / diepgravend, Spiritueel

Methode

Energetisch, Familieopstellingen, Gesprekken, Mindfulness, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Relatieopstellingen, Systemisch

Informatie over deze coach

Samenvatting

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  [recaptcha]

  Review toevoegen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   [recaptcha]

   Certificeringen

   Overig

   Aanpak

   Creatief, Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Psychologisch / diepgravend, Spiritueel

   Methode

   Energetisch, Familieopstellingen, Gesprekken, Mindfulness, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Relatieopstellingen, Systemisch

   Informatie over deze coach

   Samenvatting