Praktijk De Oranje Vlinder - CoachWereld

Registreren

Praktijk De Oranje Vlinder

Westlandseweg 10, Wateringen
Kinder CoachLife / Personal CoachSpirituele Coaching

Coaching met holistische visie. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Ik geef begeleiding en ondersteuning bij diverse thema’s, het (her)vinden van eigen kracht, het terugkomen op jouw eigen pad, burn-out en overspannenheid (zowel in werk- als privésituaties), faalangsten, zoals hulp bij scheiding, pestgedrag, narcisme en diverse andere problematieken die tijdens de coaching vaak zelf tot uiting komen.

Ik benader mijn cliënten  met een holistische visie, dat houdt in dat ik kijk naar het geheel en samen met jou doorzoek naar de oorzaak van de fysieke en mentale klachten. Door het emotioneel evenwicht te herstellen, zullen de fysieke en mentale symptomen ook sneller herstellen, al dan niet met behulp van de reguliere geneeskunde.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van diverse methodieken, wanneer of welke methodieken ik inzet verschilt per cliënt.

Een aantal van deze methodieken:

Aromatherapie, eventueel met massage
Holistische massage, zowel voor volwassenen als kinderen
Therapeutisch tekenen, zowel voor kinderen als volwassenen
Meditaties
Bach Bloesem Remedies op maat
Familieopstellingen
Energetisch reinigen
Acupressuur
Innerlijk kind herstellen
Opsporen van missende basisbehoeften
Leren grenzen stellen
Herstellen en balanceren van de Chakra’s

Ik geef ook een cursus holistische massage. Dit is een cursus van 4 avonden of een weekend waarin in jou leer hoe je de holistische massage zelf kunt gaan toepassen.

Ik geloof dat er geen standaard is voor een bepaald probleem. Het probleem is onderdeel van jou en/of je kind. En jij en je kind zijn uniek. Een behandeling kan dan ook voor niemand hetzelfde zijn. Ik heb me gespecialiseerd in diverse technieken en methodieken en ik kan zonder oordeel naar jouw verhaal luisteren. Ik zie mezelf als praktisch spiritueel, ik kijk naar jou en jouw systeem, de onderliggende patronen en ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van de verstoring. Ik geef hierin mijn intuïtie de ruimte en probeer jou zo te begeleiden dat je tot eigen nieuwe inzichten zult komen.

Het doel van mijn begeleiding is jou de juiste handvatten te geven, zodat jij zelf kunt groeien en in balans komt. Je ontvangt tijdens de coaching vaak technieken en methodieken die je zelf thuis kunt uitvoeren, zodat je niet afhankelijk bent van mij. Je doet het uiteindelijk zelf.

Het is ook mogelijk de coachsessies online te volgen.

Meer informatie over mij en mijn diploma’s en certificaten vind je op de website: https://www.praktijkdeoranjevlinder.nl/over-mij

Klaar om de patronen te doorbreken en de verandering op gang te brengen? Neem contact met me op 🙂

Liefs, Laura

Certificeringen

Overig

Aanpak

Creatief, Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Psychologisch / diepgravend, Spiritueel

Methode

Energetisch, Familieopstellingen, Gesprekken, Mindfulness, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Relatieopstellingen, Systemisch

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  [recaptcha]

  Review toevoegen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   [recaptcha]

   Certificeringen

   Overig

   Aanpak

   Creatief, Intuïtief, Ontwikkelingsgericht, Psychologisch / diepgravend, Spiritueel

   Methode

   Energetisch, Familieopstellingen, Gesprekken, Mindfulness, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Relatieopstellingen, Systemisch