Stevens Marie Louise - CoachWereld | Vind de coach die bij je past!

Registreren

Stevens Marie Louise

Rozenlaan 62, Beringen, België
Burn-out CoachCommunicatie CoachMental Coach

Van nature heb ik een bijzonder luisterend oor en voel ik haarfijn aan wat jij nodig hebt. De rode draad in mijn professionele carrière draait om aandacht geven aan het menselijk aspect bij de ander. Als verpleegkundige (opgeleid en gewerkt in Maastrichts UMC+) werd als snel duidelijk dat ik hiervoor de benodigde voelsprieten bezit.

Mijn gedrevenheid in het levens lange leren brengt mij van verpleegkundige naar functies binnen het onderwijs (ROC Vista Maastricht en Hoge school Zuyd, MUMC+).

Vanuit mijn kennis over het breinleren groeide het verlangen naar meer deskundigheid in het beste uit de ander te halen. Dit leidde tot een professionele ontwikkeling middels coachopleidingen. Als coach beheers ik het communicatiemodel vanuit de transactionele analyse, ben ik perfectionisme coach en certificeerde ik me tot loopbaancoach  en veerkachtcoach (stress en burnout) bij Better Minds at Work.

Het laten stretchen van jou in wie je wilt zijn met jouw kwaliteiten en in het vormgeven van jouw dromen, zijn mijn grootste uitdagingen. Zijn wie jij bent, achterhalen wat jij nodig hebt om te groeien en jou hierin tot actie bewegen, zijn mijn doelen waarvoor ik steevast op de barricade sta.

Mijn  leading from behind overtuiging is een kracht. Met een waaier aan technieken geeft ik dit vorm op een empathische manier. Dat jij zelf de handschoen hierdoor opneemt en tot actie overgaat, is voor jou het resultaat. In 2019 startte ik mijn eigen onderneming “ontdek jouw veerkracht” en ben ik hierin deeltijds actief).

Met passie zet ik in op het motiveren en ondersteunen van  jou, opdat jij de beste leider van jezelf wordt!

Voor particulieren, voor individuele medewerkers in organisaties, voor advies en ondersteuning op maat in bedrijven.  Middels coaching, trainingen of workshops!

Indien je getriggerd bent, neem vrijblijvend contact op met mij.
Vervolgens kunnen we in een kennismakingsgesprek nagaan wat we voor elkaar kunnen betekenen

Gecertificeerd Perfectionisme Coach / BTA (basis en meesterschap transactionele analyse) / Certified DISC Trainer / Gertificeerde loopbaancoach / Veerkrachtcoach bij stress en burnout / Shinrin Yoku (de kunst van het bosbaden)

Lid van 3 beroepsverenigingen, VITA (https://vita-vitaal.be/index.php), Perfectionismecoaches , VESB (vereniging erkende stress en burnoutcoaches Nederland en België)

Certificeringen

BIG registratie, Overig

Aanpak

Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Overig

Methode

TA (Transactionele Analyse), Wandelcoaching

Informatie over deze coach

Samenvatting

Neem contact op met deze coach

  Voorkeur contactmethode

  [recaptcha]

  Review toevoegen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Waardering

  Neem contact op met deze coach

   Voorkeur contactmethode

   [recaptcha]

   Certificeringen

   BIG registratie, Overig

   Aanpak

   Ontwikkelingsgericht, Oplossingsgericht, Overig

   Methode

   TA (Transactionele Analyse), Wandelcoaching

   Informatie over deze coach

   Samenvatting