FAQ - CoachWereld

Registreren

FAQ

Veelgestelde vragen CoachWereld
Heb jij vragen over hoe CoachWereld werkt? Dat leggen we je graag uit. Of je nu zelf coach bent of op zoek bent naar een coach.

Veelgestelde vragen – Op zoek naar een coach

1. Hoe kan ik zoeken naar een coach?

Via onze zoekmachine kun je heel makkelijk een coach vinden die bij je past. Zoek op het type coach. Zoek je een coach in de buurt? Dan kun je op basis van jouw locatie zelf de straal bepalen. We laten de suggesties zien van coaches.

2. Hoe kom ik in contact met een coach?

Klik op een coach naar keuze. Op de persoonlijke pagina van een coach vind je meer informatie over de expertise van de coach en de contactgegevens. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

3. Zijn er kosten verbonden aan CoachWereld?

Als jij op zoek bent naar een coach, dan zijn er geen kosten verbonden aan het gemak van CoachWereld. Wij helpen je graag om aan jezelf te werken en laten je zien welke coaches er allemaal zijn.

4. Wat zijn de voordelen van CoachWereld?

CoachWereld biedt een zeer compleet aanbod aan coaches. Zo vind je makkelijk een coach die bij je past.

5. Hoe kan ik contact opnemen met CoachWereld?

Heb je vragen over CoachWereld? Dan leggen we natuurlijk graag uit hoe het werkt. Neem contact op via ons contactformulier.

6. Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over de coach?

CoachWereld selecteert met aandacht alle coaches. Maar het kan zijn dat er geen persoonlijke klik is tussen jou en een coach. Deze verantwoordelijkheid ligt altijd bij jou en de coach. Maak samen goede afspraken over de verwachtingen, kosten en het eindresultaat. CoachWereld heeft inhoudelijk geen rol in de samenwerking tussen jou en de coach.

7. Wat voor soort coaches kan ik vinden op CoachWereld?

Op CoachWereld vind je alle soorten coaches: van kindercoach, Levensstijl Coach, HSP coach en Mental Coach tot Business Coach of Job Coach. En nog veel meer dan dat. Bekijk het overzicht van coaches.

Veelgestelde vragen – Ik ben een coach


1. Hoe kan ik me als coach aanmelden voor CoachWereld?

Wat goed dat je overweegt om je aan te melden op CoachWereld. Via deze pagina kun jij je heel eenvoudig aanmelden voor CoachWereld. Jij bepaalt zelf of je betaalt voor 1 maand, 1 kwartaal of 1 jaar. Na het aanmelden, ontvang je een e-mail waarmee je jouw persoonlijke contactpagina kunt bewerken.

2. Wat zijn de kosten om je aan te melden voor CoachWereld?

De kosten voor zichtbaarheid op CoachWereld variëren:
Betaal je per maand? Dan zijn de kosten € 9,99 per maand.
Betaal je per kwartaal? Dan zijn de kosten € 24,99 per kwartaal.
Betaal je per jaar? Dan zijn de kosten € 79,99 per jaar.
Al voor € 6,67 per maand kun je je aanmelden voor CoachWereld.

3. Hoe kan ik mijn persoonlijke pagina op CoachWereld bewerken?

Via e-mail ontvang je een link en een inlog voor jouw persoonlijke pagina. Je kunt hier heel eenvoudig jouw omschrijving aanpassen, een foto toevoegen en de contactgegevens aanpassen. Na het opslaan, zijn de wijzigingen nog niet direct zichtbaar. Klik op ‘publish’ om de aanpassingen live te zetten.

4. Hoe kom ik in contact met nieuwe klanten?

Neemt een nieuwe klant contact met jou op? Dan ben je vrij om contact op te nemen met deze persoon. Je kunt samen afspraken maken en op basis van jouw eigen werkwijze aan de slag gaan.

5. Zijn er bepaalde werkwijzen waar ik aan moet voldoen om op CoachWereld te staan?

Natuurlijk willen wij een kwalitatief aanbod bieden voor iedereen. Dus wij controleren iedere aanmelding. Wij gaan ervan uit dat jij een professionele coach bent. Inhoudelijk zijn er geen strikte regels. Jij maakt samen met de klant afspraken. Zorg altijd voor helderheid over de kosten en de voorwaarden.

6. Moet ik gecertificeerd coach zijn om op CoachWereld vermeld te kunnen worden?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Coaching is een vrij beroep. Wij gaan er wel vanuit dat je expertise hebt om iemand goed te begeleiden.

7. Hoe kan ik in contact komen met CoachWereld?

Heb je vragen over CoachWereld? Dan leggen we natuurlijk graag uit hoe het werkt. Neem contact op via ons contactformulier.