Over ons - CoachWereld

Registreren

Over ons

Ken je van die succesverhalen van mensen? Dat iemand een complete transformatie heeft doorgaan? Een concurrent of collega die bizarre zakelijke successen boekt? Of dat iemand een persoonlijke droom ‘gewoon’ uit laat komen? Vaak is het geheim van succesvolle mensen: doorzettingsvermogen, een sterke focus, maar vooral een coach die hier mee helpt.
Als je iets écht wil, dan kan dat. Maar goed nieuws: je staat er niet alleen voor. Een goede coach kijkt naar jou als persoon en wat jij nodig hebt. Maar hoe vind je nou die perfecte coach voor jou? Daar helpt CoachWereld je mee. Gewoon om de wereld een stukje gelukkiger te maken.

Vind jouw coach

Hoe werkt CoachWereld?

Stap 1

Gebruik de zoekmachine en geef je wensen aan. In welke plaats zoek je? Zoek je een kindercoach of juist een coach op directieniveau? Hoe specifieker jouw wensen, hoe beter het resultaat.

Stap 2

Je krijgt de coaches te zien die aansluiten op jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op met de coach naar keuze en stem een programma op maat af.

Stap 3

Jij bent écht goed bezig! CoachWereld wenst jou veel succes met je coach. Het is soms hard werken en kan heftig zijn, maar heb er vertrouwen in dat jij jouw doel bereikt.

Waarom CoachWereld?

  • Coaching helpt jou om een gelukkiger leven te leiden. CoachWereld gunt jou dat.
  • Eén platform waar je kunt kiezen uit meer dan 1.000 coaches
  • De zoekresultaten worden niet beïnvloed door adverteerders, maar geven een transparant zoekresultaat: een onafhankelijke en realistische match
  • Sneller resultaat doordat je aan de juiste coaches gekoppeld wordt