Communicatie Coach - CoachWereld | Vind de coach die bij jou past!

Registreren

Communicatie Coach

Een communicatie coach kan op veel verschillende manieren helpen.

Als jij iets communiceert en het levert niet de gewenste (re)actie, dan komt dat meestal door jouw wijze van communiceren. Dit kan verbaal of non-verbaal. Ook al denk je van wel, het ligt meestal niet aan je gesprekspartner of de groep aan wie jij iets duidelijk wilt maken. De wijze waarop we communiceren is essentieel. Onduidelijke, beperkte, verkeerde, of het volledig ontbreken van communicatie is de aanleiding van zeer veel problemen. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in privé relaties of gezinnen.
Zo kan een communicatie coach helpen op persoonlijk vlak maar ook een binnen een afdeling of organisatie. Dit kan door communicatie training geven aan de medewerkers of de manier van communiceren analyseren en hier feedback op te geven.

Op een persoonlijk vlak kan een communicatie coach ook goed helpen. Zo kan een coach je gedrag spiegelen of meekijken in praktijk situaties. Een communicatie coach kan je ook helpen met het voorbereiden of geven van een presentatie. Het geven van presentaties is voor sommige mensen nog steeds een enorm obstakel. Wanneer je over die angst wilt heenstappen, effectiever en efficiënter je boodschap over wilt brengen, meer rust en ruimte in je hoofd en je lijf wilt hebben, meer tijd wilt overhouden voor andere dingen? Dan kan een communicatie coach voor jou de oplossing zijn.

Ik wil een communicatie coach!

Communicatie Coach | coachwereld