Leefstijl Coach - CoachWereld | Vind de coach die bij jou past.

Registreren

Leefstijl Coach

Wat doet een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach coacht klanten naar een blijvend gezondere leefstijl.  Leefstijlcoach is een relatief nieuw beroep. Iedereen mag zich in principe zo noemen, het is geen beschermde titel. Daarom is het verstandig om op deze website producten en diensten van verschillende coaches te vergelijken en te onderzoeken wat de verschillende kwalificaties zijn.  Coachwereld biedt daartoe de kans!

Wat is leefstijlcoaching.

Leefstijl coaching gaat ‘veel verder dan ‘advies geven over wat gezond is. Coaching is een vak, waarvoor een degelijke opleiding en ervaring nodig zijn. Lééfstijl coaching is een specialistisch vak, waarin verschillende disciplines samen komen. Het richt zich op ten minste vijf essentiële basics voor een gezonde leefstijl:  bewegen, (niet) roken, (matig met) alcohol, gezonde voeding en ontspanning. Deze vijf worden ook wel de BRAVO factoren genoemd.

Wat maakt een goede leefstijlcoach?

Een goede leefstijlcoach maakt samen met jou een realistisch en haalbaar plan waarin minimaal deze vijf basics aan de orde komen. Daarnaast houdt hij of zij rekening met het feit dat ieder mens verschillend is en dat ieder mens een lichaam heeft (‘body’)  en een ‘mind’. Body & mind beïnvloeden elkaar. Niet voor niets zeggen we: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

De beste versie van jezelf.

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je de gezondste versie van jezelf kunt zijn. Dat je meer energie hebt, goed kunt slapen, een gezond gewicht hebt, een goede conditie hebt en dat je ‘in balans bent’. Je weerbaarheid tegen ziekten en stress neemt toe en je kunt zaken beter relativeren. Je immuunsysteem verbetert en bent minder vatbaar voor ziekten. Dit bereik je niet door te focussen op één van de genoemde ‘BRAVO factoren’ maar met behulp van een totaalaanpak. Omdat het lastig kan zijn om daarbij hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden te houden, kan contact opnemen met een ervaren leefstijlcoach een goed plan zijn. Hij of zij wijst je stap voor stap de weg.

Vind jouw coach

Vind jouw coach op CoachWereld

CoachWereld is hét platform waar jij de coach, trainer of therapeut vindt die bij jou past. Coaching is persoonlijk: wat voor de één werkt, is voor een ander niet de juiste aanpak. Daarom kun je bij ons kiezen uit meer dan 1.000 coaches. Voor alledaagse problemen of specifieke vragen. Voor jezelf of voor een ander. We maken een professioneel coachtraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen die een gelukkiger leven wil leiden. Dat gunnen wij jou.

Met een coach haal je het maximale uit jezelf of je dierbaren. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Wij helpen je daarbij: we willen jouw leven beter maken. Dat doen we met ons platform waarop het nog eenvoudiger is om snel de juiste coach te vinden waar jij een klik mee hebt. Hoe specifieker jouw wensen, hoe beter het resultaat. Ben jij er klaar voor om die perfecte match te maken?

Op dit moment zijn er 1205 coaches geregistreerd op CoachWereld!

1

Dit is een overzicht van onze leefstijl coaches

Meer filters
Annuleren
Afstand
Disable