Life / Personal Coach - CoachWereld | Vind de coach die bij jou past.

Registreren

Life / Personal Coach

Een life coach ofwel een personal coach daagt je uit om je volledige persoonlijke potentieel te benutten.

Onze maatschappij wordt steeds sneller en hectischer. In een mensenleven worden steeds meer en steeds zwaarder wegende keuzes gemaakt.
De hele dag door gaan er allerlei gedachten door ons heen. Volgens de geleerden hebben we per dag wel veertig- tot zestigduizend gedachten. Als je ervan uitgaat dat we ongeveer acht uur slapen, denk je per ‘wakker’ uur aan zo”n drieduizend dingen. Een tweede studie of gelijk aan het werk? Kind of carrière? Trouwen of een latrelatie? Het maken van de juiste keuze heeft alles te maken met wie je bent en wat je zelf wilt en wat niet.

Een life coach helpt jou jouzelf (weer) te vinden en eigen keuzes in het leven te maken. Je niet te laten beïnvloeden door anderen of maatschappij. Een life coach helpt mensen om te gaan met tegenslagen en leert je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Een life coach kan je helpen succesvoller en zelfstandiger in het leven te staan, zowel zakelijk als privé.

Een life coach begeleidt jou

Een life coach begeleidt mensen in het bereiken van doelen. Een life coach bezit geen kant-en-klare oplossingen voor elk probleem. In feite reikt de coach zelfs helemaal géén oplossingen aan. De oplossing van een probleem moet vanuit jouzelf komen. Wat een life coach doet is gerichte vragen stellen die de coachee bewustmaken van belemmerende denkbeelden in zijn of haar hoofd. Als de coachee met de hulp van de life coach zich bewust wordt van deze gedachten, kan hij/zij zijn foutieve denkbeelden wegwerken, moeilijkheden overwinnen en zijn levensdoelen realiseren.

De kern van life coaching omvat dus bewustwording en verandering. Wat mensen denken en geloven, heeft een invloed op alles wat ze meemaken. Als je belemmerende gedachten en overtuigingen de kop indrukt en vervangt door constructieve gedachten, verandert je wereldbeeld ook een beetje en worden levensdoelen opeens bereikbaar. Hoe gaaf is dat!? Een life coach begeleidt jou in dit proces van bewustwording en verandering.

Een life coach of personal coach is een partner die je helpt het leven te leiden zoals jij dat wilt, op persoonlijk én professioneel vlak. De coach helpt je inzicht in jouzelf te krijgen, in je echte drijfveren, wensen en kwaliteiten.

Life / Personal Coach | Coachwereld

Vind jouw coach op CoachWereld

CoachWereld is hét platform waar jij de coach, trainer of therapeut vindt die bij jou past. Coaching is persoonlijk: wat voor de één werkt, is voor een ander niet de juiste aanpak. Daarom kun je bij ons kiezen uit meer dan 1.000 coaches. Voor alledaagse problemen of specifieke vragen. Voor jezelf of voor een ander. We maken een professioneel coachtraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen die een gelukkiger leven wil leiden. Dat gunnen wij jou.

Met een coach haal je het maximale uit jezelf of je dierbaren. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Wij helpen je daarbij: we willen jouw leven beter maken. Dat doen we met ons platform waarop het nog eenvoudiger is om snel de juiste coach te vinden waar jij een klik mee hebt. Hoe specifieker jouw wensen, hoe beter het resultaat. Ben jij er klaar voor om die perfecte match te maken?

Op dit moment zijn er 1205 coaches geregistreerd op CoachWereld!

1

Dit is een overzicht van onze life/personal coaches

Meer filters
Annuleren
Afstand
Disable