Mental Coach - CoachWereld | Vind de coach die bij jou past.

Registreren

Mental Coach

Wat doet een Mental Coach?

Een mental coach leert je je eigen denken meer te begrijpen. Veel mensen zijn niet bewust waarom ze bepaalde handelingen doen. Dit komt omdat mensen makkelijk programmeerbaar zijn. Dat is ook een van de redenen waarom mensen in situaties zitten waar ze niet gelukkig van worden. Bijvoorbeeld hun sportvereniging, werk, relatie of studie.

Weer regie over je eigen leven.

Je kunt je eigen leven regisseren Een mental coach kan je die zaken laten inzien. Maar hoe doet een Mental coach dit dan? De Mental coach probeert je bewust te maken van je mentale systeem en probeert mensen te helpen om hun innerlijke motivatie te vinden. Zorgen dat de glinstering weer in de ogen komen. Een mental coach kan motiveren, doelgerichter maken en mensen helpen weer hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun leven. Een mental coach maakt de noodzaak van gedragsverandering groter en zet je coachees in beweging, in de richting van een evenwichtiger, vitaler en gelukkiger leven waar het maximale uit wordt gehaald.

Een mental coach is voor iedereen.

En mental coach is een inspirerende motivator. Hij of zij begeleidt mensen die worstelen met gebrek aan zelfvertrouwen, angsten en werkdruk of mensen die geen keuzes kunnen maken. Dit kan door bijvoorbeeld dezelfde focus technieken te gebruiken die topsporters en succesvolle zakenmensen dagelijks op zichzelf toepassen.

Eén van de meest voorkomende vorm.

Mentale coaching is een van de meest voorkomende vorm van coaching. Het wordt gebruikt wanneer datgene wat tussen je oren zit, je in de weg zit. Je gedachten en overtuigingen staan je doelen in de weg en je hebt daardoor een soort tunnelvisie. De mentale coach helpt je in te zien dat je dingen ook op een andere manier kunt bekijken, je doelen op een andere manier kunt realiseren en andere wegen kunt bewandelen.

Mental coach | Coachwereld

Vind jouw coach op CoachWereld

CoachWereld is hét platform waar jij de coach, trainer of therapeut vindt die bij jou past. Coaching is persoonlijk: wat voor de één werkt, is voor een ander niet de juiste aanpak. Daarom kun je bij ons kiezen uit meer dan 1.000 coaches. Voor alledaagse problemen of specifieke vragen. Voor jezelf of voor een ander. We maken een professioneel coachtraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen die een gelukkiger leven wil leiden. Dat gunnen wij jou.

Met een coach haal je het maximale uit jezelf of je dierbaren. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Wij helpen je daarbij: we willen jouw leven beter maken. Dat doen we met ons platform waarop het nog eenvoudiger is om snel de juiste coach te vinden waar jij een klik mee hebt. Hoe specifieker jouw wensen, hoe beter het resultaat. Ben jij er klaar voor om die perfecte match te maken?

Op dit moment zijn er 1205 coaches geregistreerd op CoachWereld!

1

Dit is een overzicht van onze mental coaches

Meer filters
Annuleren
Afstand
Disable