Relatie Coach - CoachWereld | Vind de coach die bij jou past.

Registreren

Relatie Coach

Een relatiecoach is iemand die onafhankelijk is, die geen partij kiest en die samen met jou (en je partner) kijkt naar de relatie die jullie hebben. Een relatiecoach kan jullie helpen elkaar beter te begrijpen zodat jullie een fijne relatie kunnen ontwikkelen. Voor veel mensen wordt een relatietherapeut gezien als laatste redmiddel voor een gestrande relatie. Anderen vinden het weer een redmiddel voor hopeloze gevallen en vinden het niet goed voor hun waardigheid, denken geen hulp nodig te hebben. Toch kan een relatietherapeut heel waardevol zijn voor mensen die problemen in hun relatie ervaren en de relatie toch nog een kans willen geven. Die resultaten kunnen soms alle verwachtingen overtreffen en heel verhelderende nieuwe inzichten opleveren.

Een relatietcoach kan iedereen helpen en coachen die problemen heeft op relationeel gebied. Natuurlijk kun je ook voor kleinere relatieproblemen terecht bij een relatiecoach. Je kunt naar een relatiecoach gaan voor een moeizame seksuele relatie, (schoon)ouders die de relatie onder druk zetten, problemen binnen het gezin of bijvoorbeeld een buitenechtelijke relatie.

Een relatiecoach is objectief en trekt geen partij voor jou of je partner. Hij zal samen met jou (het liefst met jullie samen) zoeken naar andere manieren om met jullie problemen aan de slag te gaan. Een relatiecoach kan je inzichten, tips en ideeën meegeven zodat jullie leren op een goede manier met elkaar leren communiceren.

Ik wil een relatie coach!

Relatie coach | Coachwereld