Sport Coach - CoachWereld | Vind die coach die bij jou past.

Registreren

Sport Coach

Een sportcoach (of personal trainer) is iemand die als beroep adviezen en begeleiding geeft, mensen traint en deze tot goede prestaties probeert te brengen. Een sportcoach houdt zich niet enkel bezig met fysieke training maar is ook een begeleider van sportactiviteiten op mentaal gebied. Uiteindelijk is dit laatste minstens zo belangrijk als de fysieke training.

Heb je wel eens gesport maar blijft het maar bij één keer of heb je een jaarabonnement afgesloten maar merk je dat je steeds minder (en uiteindelijk niet meer) naar de gym gaat? Heb je zelfstandig niet de motivatie om langdurig te sporten of is er een andere reden waarom je het gewoon niet volhoudt? Wil je graag weten hoe het met je fysieke gezondheid staat, wat je potentie is als je er eens vol voor zou gaan? Ben je bezig met een gezondere levensstijl maar mis je de kennis en ook doorzettingsvermogen op het gebied van sporten en bewegen? Wil je graag meer sporten maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het spannend om een sportschool binnen te stappen omdat je denkt dat iedereen naar je kijkt? Heb je een blessure, ben je blessuregevoelig en wil hier een speciaal schema voor?

De sportcoach kan je hierbij helpen. Niet alleen het bieden van een verantwoord training schema maar ook als je nog niet weet welke sport nu het beste bij je past.

sport coach | Coachwereld

Vind jouw coach op CoachWereld

CoachWereld is hét platform waar jij de coach, trainer of therapeut vindt die bij jou past. Coaching is persoonlijk: wat voor de één werkt, is voor een ander niet de juiste aanpak. Daarom kun je bij ons kiezen uit meer dan 1.000 coaches. Voor alledaagse problemen of specifieke vragen. Voor jezelf of voor een ander. We maken een professioneel coachtraject toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk voor iedereen die een gelukkiger leven wil leiden. Dat gunnen wij jou.

Met een coach haal je het maximale uit jezelf of je dierbaren. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Wij helpen je daarbij: we willen jouw leven beter maken. Dat doen we met ons platform waarop het nog eenvoudiger is om snel de juiste coach te vinden waar jij een klik mee hebt. Hoe specifieker jouw wensen, hoe beter het resultaat. Ben jij er klaar voor om die perfecte match te maken?

Op dit moment zijn er 1205 coaches geregistreerd op CoachWereld!

1

Dit is een overzicht van onze sport coaches

Meer filters
Annuleren
Afstand
Disable